Uw managementinstrument

Het voordeel van een goed bijgewerkte en up to date financiële administratie is dat u een betrouwbaar beeld krijgt van hoe uw onderneming er voor staat. Een fundamentele peiler voor beslissingen over bijvoorbeeld investeringen of het maken van een sales & marketing budget. Aangevuld met ons deskundig advies over de juiste interpretatie van cijfers maakt van uw financiële administratie een mooi managementinstrument.

De manier van aanleveren van uw gegevens bepaalt u zelf. Dat kan digitaal, per post of u kunt ze persoonlijk komen brengen. De frequentie van verwerking van alle gegevens wordt in onderling overleg bepaald. Wat is voor u belangrijk? Daarnaast bespreken we minimaal één keer per jaar met u of alles nog naar wens is of andere onderwerpen als de jaarrekening of uw ‘ondernemersverwachting’ voor het komende jaar.

Het programma ‘Snelstart’ biedt die ondernemers mogelijkheden die zelf hun (deel)administratie willen beheren en invoeren, en ons willen gebruiken voor controles en aanpassingen. U, of zo u wilt, wij installeren ‘Snelstart’ lokaal op uw laptop of pc en wisselen periodiek bestanden uit. Snel, veilig en betrouwbaar.